Arrival
Hi Floris. Leuk om allemaal te lezen. Veel plezier en wijsheid aan de andere kant van de wereld gewenst. Groet
Michiel
Oh heerlijk 30 graden in zwembroek. Wij hier in een grauw ondergaand zonnetje aan de gluhwein. Heel veel plezier. Ik heb begrepen dat jullie bagage inmiddels ook is aangekomen. Gelukkig maar.
Thomas je creditcard en pinpas zijn beide woensdag middag binnengekomen!!! Hoe is het mogelijk precies net te laat.... Heel veel plezier xxDo
Mooi jongens
ha die reizigers!! gelukkig hebben jullie bagage weer bij jullie.
Als jullie willen , bewaren de bonnetjes van kleren die moesten kopen tijdens de wacht op jullie rugzakken. Volgens me kunnen jullie declareren bij jullie reisverzekering.
enfin, dat is niet belangrijk. wel dat jullie leuk hebben en dat er andere wereld voor jullie open gaat: nieuwe mensen, gewoonten, smaken en geuren. geniet er van en houd ons op de hoogte van jullie avonturen.
Lies Fabio
Heren, ik begrijp dat jullie het druk hebben met sporten, cultuur en de dagelijkse voorbereiding voor het aanstaande studie jaar, maar een enkele minuut besteden aan een update en nieuwe verhalen, is een goed idee. Wij zitten hier in de kou en regen en snakken naar spannende verhalen.
Leuk om te lezen. Herkenbaar ook (maar pas op met dat verkeer daar; nier in donker of regen crossen). Thomas, veel plezier en geniet van deze mooie kans de wereld te zien. Groet c&a
We hebben de soms spannende reisverhalen gevolgd. Soms met angst in het hart. Oh, Knulletje Floris, wat maken jullie allemaal mee. Ook thomas natuurlijk.
Floris,nu is het 20.00 u,21 maart 2012. Misschien ben je al jarig, daar in het Verre Oosten. In ieder geval heeeeel hartelijk gefeliciteerd ,jarige/Nu 19 jaar.Waar blijft de tijd ?
Heb een heel fijne dag en vakantietijd.
We genieten van jouw stoere onderneming.
Heel veel liefs van opa Ben en omalou.